Verbroken Verbinding Massages

Wat weet je van jouw eigen geboorte?

Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal maar lang niet iedereen kent deze. Hoewel je er geen herinneringen aan hebt, kan de manier waarop je geboren bent een diepe impact hebben op wie je bent. Was je gewenst of niet? Ging de bevalling moeilijk of juist makkelijk? Ben je te vroeg geboren en moest je in de couveuse?

De cellen in jouw lichaam hebben herinneringen aan de geboorte en de sensaties en emoties die je daarbij als baby gevoeld hebt. Onbewust heeft dit invloed op hoe je nu in het leven staat en de relaties die je hebt met je ouders, anderen  en jezelf.

Met een Verbroken Verbinding Massage (VVM) kan door middel van
een vragenlijst eerst jouw geboortepatronen in kaart worden gebracht,
dit is echter niet noodzakelijk. Op je voeten ligt de zogenoemde pre- en perinatale lijn. Hier liggen deze eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Wanneer deze patronen door een voetmassage vrijgemaakt worden is er ruimte voor verandering.

Soms is één VVM behandeling voldoende. Wanneer er bijvoorbeeld complicaties waren bij de bevalling van de moeder zelf (dus haar eigen geboorte) en/of bij haar bevalling dan kan het nodig zijn om enkele afspraken te plannen.

Deze behandeling doe ik in samenwerking met een vrouwencoach. Zij doet de coaching en ik doe de massages.